Køberrådgivning i København

Hos Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS er vi eksperter i køberrådgivning og vi står klar til at hjælpe dig med at forstå alle de komplicerede dele ved køb/salg af bolig.

Professionel og kompetent køberrådgivning i København

​Skal du købe ny bolig? Hos Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS er vi eksperter i byggeteknisk køberrådgivning i København og vi står klar til at hjælpe dig med at forstå alle de komplicerede dele ved køb/salg af bolig. Vi holder til i Vanløse, men hjælper også kunder med køberrådgivning i København og hele Nordsjælland.

​En køberrådgivning er en mundtlig gennemgang af ejendommen af halvanden times varighed. Gennemgangen foretaget kun med hussælgerens accept, og der udarbejdes ikke skriftligt materiale uden hussælgerens accept.

Når du køber fast ejendom, vil du typisk have fået udleveret en tilstandsrapport og et energimærke på ejendommen. Energimærket indeholder en standardiseret beregning af ejendommens energiforbrug og besparelsesforslag oplistet efter rentabilitet.

​Tilstandsrapporten er derimod kun tænkt som en skadesrapport for ejendommen, som den ser ud nu og her – et øjebliksbillede.

Der er ikke forslag til, hvordan du udbedrer eventuelle mangler, prisoplysninger eller en vurdering af, i hvilket omfang ejendommen skal vedligeholdes i fremtiden.​

Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS er ISO-certificeret energikonsulent. Det betyder, at du kan få energirådgivning og udarbejde energimærker og energirammer i forbindelse med din bolig.

Købergennemgang kan bruges som led i forhandlingerne med sælger

Ved en købergennemgang gennemgås bygningens konstruktioner og bygningsdele. Bygningsgennemgangen er ikke begrænset af huseftersynsordningens bestemmelser, men kan omfatte om- og tilbygningsmuligheder, drift og vedligehold samt andre relevante forhold. Du vil have mulighed for at gøre egne notater under gennemgangen.

En købergennemgang kan både bruges som led i forhandlingerne med sælger og som basis for dine dispositioner som køber og ny ejer.​

​Hvad koster køberrådgivning?

Pris for køberrådgivning inkluderer halvanden times rådgivning og ser sådan ud:

  • Lejligheder under 90 m2 – kr. 2.500,- inkl. moms og kørsel
  • En/flerfamilieejendomme over 90 m2– kr. 3.350,- inkl. moms og kørsel

Notater, prisoverslag og lignende aftales og afregnes særskilt. Man skal i den forbindelse tænke på, at huset nok er til salg, men stadig har en ejer, som måske ikke er så glad for, at der cirkulerer skriftligt materiale, der eventuelt kan forringe ejendommens værdi.

Ønsker du at høre mere eller har spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Projektering

Ring eller skriv for at høre mere om boligkøb og køberrådgivning i København

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil vide mere om køberrådgivning i København i f.eks. ejerlejlighed, andelslejlighed eller i forbindelse med forældrekøb. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.​

Kontakt os allerede i dag på telefon (+45) 21 49 76 67 | (+45) 40 49 14 36 eller mail arkitekt@olekjoelhede.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.