Tilstandsrapport i København

​Hos Arkitektfirmaet Ole Kjølhede stiller vi en professionel byggesagkyndig til rådighed til at hjælpe med bl.a. tilstandsrapport.

Bestilling og priser for energimærker og tilstandsrapport i København

Herunder kan du se priser inkl. bestilling og udarbejdelse af en tilstandsrapport i København:

  • Energimærke, tilstandsrapport og elrapport – kr. 8.950,00 inkl. moms, myndighedsgebyrer og kørsel
  • Tilstandsrapport og elrapport – kr. 6.500,00 inkl. moms, myndighedsgebyrer og kørsel

​Bestilt enkeltvis gælder følgende priser:

  • ​Tilstandsrapport og energimærke – kr. 4.950,- pr. rapport inkl. moms, kørsel og myndighedsgebyrer
  • El-rapport – fra kr. 2.100,- inkl. moms, kørsel og myndighedsgebyr

Priserne gælder enfamiliehuse under 250 m2. For enfamiliehuse over 250 m2 udarbejdes individuelle tilbud baseret på ejendommens data.

Ovennævnte priser gælder ikke for flerfamilieejendomme, ideelle anparter og ejerlejligheder med fælles vedligeholdelse. Her udarbejder vi tilbud baseret på ejendommens data.

For sommerhuse under 90 m2 er prisen kr. 3.950,- for tilstandsrapport og kr. 1.800,- for el-rapport. Der udarbejdes ikke energimærke for sommerhuse.​

En sælgergennemgang koster 3.350,00 kr. inkl. moms og kørsel for halvanden times byggeteknisk gennemgang af en/tofamilieejendom på under 300 m2.

Et energimærke har en meget lang gyldighedsperiode, der er op til 10 år. En tilstandsrapport er kun gældende i 6 måneder. En genbesigtigelse inden for 6 måneder efter udløb af den første rapport koster kr. 3.750,- inkl. moms, kørsel og myndighedsgebyr. Du må gerne udsætte udarbejdelsen af tilstandsrapporten, til der kommer en seriøs køber.​

Kontakt os og få en tilstandsrapport i København af en beskikket bygningssagkyndig

Har du brug for at få kompetent rådgivning af en beskikket bygningssagkyndig, så er du altid meget velkommen til at kontakte vores firma for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi tilbyder rådgivning og vejledning af en bygningssagkyndig og energikonsulent samt udarbejdelse af energimærke og tilstandsrapport i København til en rimelig pris.

Kontakt os allerede i dag på telefon (+45) 21 49 76 67 | (+45) 40 49 14 36 eller mail arkitekt@olekjoelhede.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Sælgergennemgang

Vi udleverer ikke tilstandsrapportkladden, men tilbyder en sælgergennemgang, hvis du vil forberede dit hussalg i god tid. En sælgergennemgang er en byggeteknisk gennemgang af huset bl.a. med henblik på, hvilke skader det eventuelt vil kunne betale sig at udbedre, inden man får udarbejdet huseftersyn. Man vil også kunne få en idé om husets kvaliteter og potentiale ved en sælgergennemgang.​

Snevejr?

En tilstandsrapport er ikke meget værd, hvis tag og fundament ikke kan besigtiges pga. snedække. Det vil i den situation altid være nødvendigt med en ekstra besigtigelse, så forbeholdet i tilstandsrapporten kan fjernes ved en revision. Vi tilbyder altid, at besigtigelsen kan flyttes til en anden dag med mere egnet vejr.

Arkitekt i København og Vanløse

Tips når du skal sælge eller købe hus

Læs også her, hvis du vil forberede energimærkningen og huseftersynet bedst muligt.

Energimærke, tilstandsrapport og elrapport

 Enfamiliehuse på op til 250 m2

Pris: Kr. 8.950,00 inkl. moms, myndighedsgebyrer og kørsel

Genbesigtigelse og ny tilstandsrapport inden for 6 måneder efter udløb af den første rapport koster kr. 3.750,- inkl. moms, myndighedsgebyr og kørsel.

Tilstandsrapport og elrapport

Enfamiliehuse på op til 250 m2

Pris: Kr. 6.500,00 inkl. moms, myndighedsgebyrer og kørsel

Genbesigtigelse og ny tilstandsrapport inden for 6 måneder efter udløb af den første rapport koster kr. 3.750,- inkl. moms, myndighedsgebyr og kørsel.

Købergennemgang

Enfamiliehuse på op til 250 m2

Ved købergennemgangen gennemgås husets konstruktioner og den forventede drift og vedligeholdelse, ombygningsmuligheder mv., og du har mulighed for en arkitektfaglig drøftelse af husets kvaliteter.

Pris: kr. 3.350,00 inkl. moms