Energimærke i København

​Hos Arkitektfirmaet Ole Kjølhede stiller vi en professionel byggesagkyndig til rådighed til at hjælpe med bl.a. energimærke.

Byggesagkyndig hjælper med tilstandsrapport, elrapporter og energimærke i København

​Har du behov for at få lavet tilstandsrapport eller udarbejdet et energimærke i København? Det er lovpligtigt at få udarbejdet et energimærke, når du sælger din ejendom. En tilstandsrapport og en elrapport er derimod et tilbud til dig som køber, så begge parter kender til eventuelle mangler ved huset og deres konsekvenser.

Vi hjælper med bl.a. tilstandsrapporter i Vanløse, København og omegn

​Hos Arkitektfirmaet Ole Kjølhede stiller vi en professionel byggesagkyndig til rådighed til at hjælpe med bl.a. tilstandsrapport og energimærke. Vi holder til i Vanløse, hvor vi har mange kunder fra København og hele Nordsjælland.

Tilstandsrapport og energimærke i København sikrer køber og sælger

En tilstandsrapport er sammen med elrapporten grundlag for den ejerskifteforsikring, der fritager sælger for det 10-årige ejeransvar – og som sikrer køber, at der er forsikringsdækning for skjulte skader på huset.

​Et energimærke klassificerer ejendommen fra A til G og indeholder forslag til eventuelle energibesparelser. Energimærket er lovpligtigt ved salg af ejendommen og skal foreligge, inden du sætter ejendommen til salg.

​Tilstandsrapport og energimærke udarbejdes af en byggesagkyndig i henhold til huseftersyns- og energimærkningsordningerne.

Vi arbejder uafhængigt af ejerskifteforsikringsselskaberne

Vi er uafhængige af ejerskifteforsikringsselskaberne og udarbejder vores rapporter personligt. Vi giver os desuden altid god tid til dialogen med kunden. Det kan virke indviklet at skulle bestille en rapport hos en byggesagkyndig, men vi lover dig, at det ikke er sværere end at bestille flyttemændene.​

boligejer.dk kan du læse mere om din ejendom samt salg og køb.

Du kan bruge byggeteknisk rådgivning ved byggeri og køb

Vi kan tilbyde bygherrerådgivning i forbindelse med hovedentreprise og totalentreprise (nøglefærdigt hus). En rådgivende arkitekt kan varetage mange opgaver i forbindelse med byggeri og køb af bolig. Det kan for eksempel være opgaver som at udføre tilsyn, afholde byggemøder samt styre økonomien og håndværkerne alt afhængig af, hvilken entrepriseform der er tale om.

En rådgivende arkitekt er et effektivt bindeled mellem håndværkere, myndighederne og dig som bygherre. Det seneste bygningsreglement BR 18 er meget proceduretungt, og de fleste kommuner anbefaler, at man allierer sig med en rådgiver, hvis man skal ansøge om en byggetilladelse. Her tilbyder de praktiserende arkitekter et såkaldt myndighedsprojekt, som omfatter udarbejdelse af relevante bygningstegninger med videre og sagsbehandling på bygogmiljoe.dk.

Ved køb og salg af hus udarbejder vi hos Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS energimærke og tilstandsrapport, og vi tilbyder også en købergennemgang af det nye hus sammen med en byggesagkyndig. På den måde kan du være tryg ved, at der ikke kommer til at være nogen store og skjulte udgifter forbundet med dit nye hus, og du kan være tryg ved dit køb.

​​Det kan især være en særlig stor fordel for førstegangskøbere, der aldrig før har prøvet at købe hus, og som måske ikke forstår, hvor store eller små skaderne i en tilstandsrapport er, hvordan de kan udbedres, og hvad en udbedring kan komme til at koste. Med vores køberrådgivning får du et godt overblik over eventuelle indsatsområder samt et tidsperspektiv for hvornår en eventuel udbedring bør ske.

Du kan læse om vores tips til køb og salg, så du er klædt ordentlig på til bolighandel. Du er også meget velkommen til at kontakte os på (+45) 21 49 76 67 eller skrive en mail til arkitekt@olekjoelhede.dk, og høre mere om hvad vi bruger vores energimærke i København til.

Projektering

Tips når du skal sælge eller købe hus

Læs også her, hvis du vil forberede energimærkningen og huseftersynet bedst muligt.