Energikonsulent i København og omegn

Vi arbejder som energikonsulent for boligejere, boligforeninger, virksomheder og bygherrer i Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Energikonsulent ved nybyggeri og renovering

Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS i Vanløse er ISO-certificeret energikonsulent. Det betyder, at vi som energikonsulent kan tilbyde både energirådgivning og udarbejde energimærker og energirammer. Vi arbejder som energikonsulent for boligejere, boligforeninger, virksomheder og bygherrer i Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Uafhængig energikonsulent

Fordelene ved at benytte os som energikonsulent er, at vi udfører uafhængig energi-rådgivning. Vi har ingen tilknytning til håndværksmestre, energiselskaber eller ejerskifte-forsikringsselskaber. Dermed kan du være sikker på, at du modtager en optimal, objektiv og professionel energirådgivning, hvor vi kun har kunden i fokus.​

​​Vi har stor erfaring og ekspertise med både energimærkning og energirådgivning. Energimærket er lovpligtigt, når du skal sælge en ejendom, og det skal allerede foreligge, når du sætter ejendommen til salg.

Vi hjælper også med energimærker og tilstandsrapporter og køberrådgivning.

Ring eller skriv for at høre mere om energirådgivning

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil vide mere om energirådgivning og energimærkning. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.​

Kontakt os allerede i dag på telefon (+45) 21 49 76 67 | (+45) 40 49 14 36 eller mail arkitekt@olekjoelhede.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Projektering